Onze locatie

Hotel Prado bevindt zich in het hart van Oostende.
Vlot bereikbaar op het einde van de snelweg E40/A10 met (op aanvraag) voorbehouden en bewaakte parkeerplaatsen.

Taxi, bus en tramhalte op het plein voor het hotel.

Op 100 meter van het Casino Kursaal en het strand en aan het begin van de winkel-wandel-straten. In de andere richting op 100 meter van het Leopold park en het cultureel centrum “De Grote Post”. Het uitgangscentrum ligt tussen het strand en de winkelstraten van de stad.

Check in/ check out

Check in: vanaf 15u 

Check-out: 8u30 – 11u

Indien u aankomt voor de inchecktijd, kunt u reeds de bagage bij ons afzetten. Op de dag van vertrek kunt u uw bagage ook bij ons in bewaring geven. Deze service is gratis.

Internet

Er is gratis en krachtig internet aanwezig in het ganse hotel. Wij geven u met plezier de code van de WiFi.

Annuleringsbeleid

Hebt u de standaard prijs geboekt? Annuleren mogelijk tot ten laatste 2 dagen voor aankomst. Indien u na deze periode annuleert wordt de eerste nacht in rekening gebracht. In het geval u niet komt opdagen wordt het volledige bedrag van het verblijf in rekening gebracht. Het hotel houdt zich het recht voor om een bedrag te reserveren op uw credit card ter garantie van uw reservering. Deze reservering is geen betaling.

Betaling

Wij rekenen af bij aankomst in het hotel. Op de dag van vertrek is uw factuur dus betaald en heeft u niets meer te vereffenen.

Geaccepteerde betaalmethoden

Cash, Mastercard, Visa, Maestro

Beste prijs

Boek rechtstreeks via de website van het hotel en geniet van 10% korting (automatisch verrekend in de geadverteerde prijs)

Bekijk ook onze actuele promoties onder het kopje promoties.

Roken in het hotel en in de kamer

Wij houden ook van rokers maar bieden graag rookvrije kamers en een rookvrij hotel aan. Indien er gerookt wordt op de kamer zal er een extra nacht aangerekend worden, omdat we deze kamer voor te minste 24u niet meer kunnen verhuren.

Parking (voor auto, fiets of moto)

Wij hebben parkeerplaatsen te huur voor 18 euro per dag (maximaal tot 13u, dag van vertrek) op de Indigo Zeeparking, op 1 minuut wandelen van het hotel. 

De kostprijs voor een garagebox voor de moto bedraagt 18 euro per dag (maximaal tot 13u, dag van vertrek). Ook de fietsen kunnen gestald worden in een garagebox met afsluitbare poort voor 3,50 euro per fiets per dag. 

Laat ons gerust weten als wij een parkeerplaats voor u moeten reserveren. Onze parkeerplaatsen zijn gelimiteerd.

Aansprakelijkheid

Hotel Prado aanvaardt geen aansprakelijkheid voor:

Diefstal, verlies of schade, van welke aard ook, tijdens of ten gevolge van een verblijf in het hotel. Indien U iets gebroken of beschadigd heeft, meld de schade aan de receptie en vereffen uw schuld. Zo vermijdt U dat het bedrag achteraf gefactureerd wordt en er bijkomende administratieve kosten worden aangerekend;

Het onklaar geraken of buiten werking stellen van technische apparatuur en het uitvallen of sluiten van voorzieningen in het hotel.

Bij niet juist gebruik c.q. niet juist achterlaten van de kamer kunnen aanvullende (schoonmaak)kosten worden doorberekend.

Klachten

Ondanks alle zorgen van Hotel Prado kan het voorkomen dat U een gerechtvaardigde klacht heeft. Deze klacht dient U ter plaatse en direct met de directie op te nemen, teneinde de directie in de gelegenheid te stellen e.e.a. onmiddellijk op te lossen. Mocht de klacht niet tot tevredenheid worden afgehandeld, dan heeft U tot uiterlijk 1 week na vertrek van het hotel de gelegenheid de klacht schriftelijk in te dienen via info@hotelprado.be.